Roni Vud dobitnik dve “Arqiva” nagrade

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

09. 07. 2012

Roni Vud dobitnik dve “Arqiva” nagrade

Čuveni član “Rolingstounsa” Roni Vud, koji se godinama uspešno bavi radio-voditeljstvom, osvojio je dva priznanja za emisiju na “Absolut radiju” na ovogodišnjoj dodeli “Arqiva Commercial Radio Awards”. Vud je dobio priznanja 'Feature Of The Year' i 'Specialist Programme Of The Year', a “Absolut radio” je proglašen stanicom godine u kategoriji radio stanica koje imaju preko million slušalaca.

Roni Vud je na dodelu došao sa devojkom Seli Hamfris, a zanimljivo je da je ista priznanja dobio i prošle godine. Njegova emisija se emituje petkom i subotom uveče, zove se jednostavno “The Ronnie Wood Show”  i u njoj poznati muzičar pušta klasični rok, uživo svira neke teme na gitari i priseća se anegdota iz bogate karijere.

image1

Među ostalim dobitnicima su Deni Volis sa “XFM” koji je proglašen “voditeljem godine”  u kategoriji stanica sa procenjenih million slušalaca, a “Global radio” je osvojio nagrade u sedam kategorija.

Adel je proglašena “britanskim umetnikom koji je najviše emitovan na komercijalnim stanicama”, dok je stanica “Classic FM” dobila priznanje za dve decenije negovanja popularnog pristupa klasičnoj muzici.

Izvor: Digital spy, agencije