Radiodays Europe: Zvuk ideja. Zvuk odluka.

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

27. 12. 2019

Radiodays Europe: Zvuk ideja. Zvuk odluka.

Radio dani Evrope biće održani od 29. do 31. marta u Lisabonu.

Godišnja konferencija radijske industrije Radiodays Europe održaće se u Lisabonu od 29. do 31. marta 2020. godine.

Na dvodnevnom skupu radijskih profesionalaca biće predstavljeni trendovi, inovacije, saradnje i izazovi sa kojima se susreću oni koji rade u radiju i za radio. Više od 60 predavanja, radionica, master-klasova i fokus grupa predstaviće se u lisabonskom Kongresnom centru, nedaleko od čuvenog Belema.

image2  

 Na ovogodišnjim Radio danima Evrope, trening i radionicu o storytellingu, pričanju priča, održaće nagrađivana autorka američke PRX platforme Keri Donau, o razvuju sadržaja za publiku u dijaspori govoriće Patricija Šlezinger iz nemačkog RBB radija, a Ejmi Vuds će pokazati na koji način redizajnirati sadržaj kako bi dao bolje rezultate u onlajnu. Zajedno sa Karolinom Bisli  iz američke medijske grupe, Radio dani Evrope podržavaju globalnu inicijativu žena u radijskoj industriji za povećanja različitosti i udela na menadžerskim pozicijama.

Nezaobilazni deo konferencije biće i sajam opreme, digitalnih servisa i audio usluga koji otvara mogućnost povezivanja i saradnje, kao i predstavljanja naših kreativnih, tehničkih i tehnoloških rešenja u oblasti primenjenog radija.

Program Radiodays Europe možete pogledati na ovom linku:

Članovi RAB Srbija do 14. februara 2020. godine mogu se registrovati za Radiodays Europe u Lisabonu po nižoj ceni.