Konferencija ,,Radio na digitalnim platformama"

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

07. 11. 2019

Konferencija ,,Radio na digitalnim platformama"

Na konferencija ,,Radio na digitalnim platformama”, u organizaciji Radio Beograda, učestvovaće i Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija i Nikola Kovačević, direktor Naxi Media Mixa.

Konferencija ,,Radio na digitalnim platformama”, u organizaciji Radio Beograda, održava se danas u ,,RTS Klubu". Konferencija će okupiti 13 govornika, a neke od tema će biti i ,,Digitalno emitovanje DAB+ u Srbiji" i ,,Radio na internet platformi". Skup će otvoriti direktor Radio Beograda Milan Nedić.

Na ovoj konferenciji učestvovaće i predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija Maja Rakovic, koja će u 12 sati govoriti na temu ,,Digitalizacija radija – izazovi i mogućnosti”, a izvršni direktor Naxi Media Mixa Nikola Kovačević će na konferenciji, od 15:20 sati, govoriti na temu ,,Budućnost radija na internetu”.

image1

Na RTS-ovoj konferneciji ,,Radio na digitalnim platformama” učestovaće i Grejem Dikson, direktor Euroradija, Berni O Nil, direktor projekta WorldDAB, kao i Goranka Jednak, producent (Radio Novi Sad), Zorana Bojičić (Radio Beograd), Natalija Varagić (RATEL), Slađan stanković (JP Emisione tehnike i veze) i mnogi drugi.