Raspisan novinarski konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović"

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

02. 10. 2019

Raspisan novinarski konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović"

Nagrada se dodeljuje za medijske priloge koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge i depopulacije.Rok za dostavljanje radova je 21. oktobar.

Organizatori Drugog medijskog foruma ,,Dr Marko Mladenović” Topola raspisali su konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović” za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije. Nagrada se dodeljuje za medijske priloge objavljene u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge i depopulacije.

Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u period od 1. oktobra 2018. godine do 30. septembra  2019. godine. Ove godine radove će ocenjivati žiri u sastavu: dr Zoran Jevtović, redovni profesor Filozofskog fakulteta u Nišu, dr Mirko Miletić, redovni professor Fakulteta za kulturu i medije u Beogradu i Aleksandar Avramović, novinar.

Tri ravnopravne nagrade (plaketa i novčana nagrada u iznosu od 15.000 dinara) biće dodeljene 8.novembra na Drugom medijskom forumu u Topoli, a koji je podržan od Ministarstva kulture i informisanja.

image1 

Radove treba poslati na mejl: ifm@hotmail.rs ili poštom na adresu: Medijski forum, Beogradska 26, 34310 Topola, sa naznakom - Za nagradu ,,Dr Marko Mladenović”. Rok za dostavljanje radova je 21. oktobar.

Prof. dr Marko Mladenović bio je profesor Pravnog fakulteta i Fakulteta političkih nauka u Beogradu na predmetima porodično pravo i sociologija porodice i društvenu zaštitu porodice. Bio je direktor Instituta za socijalnu politiku i Instituta za pravne i društvene nauke Pravnog fakulteta. Učestvovao je u osnivanju Defektološkog fakulteta i smera za socijalni rad i socijalnu politiku na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.