Predstavnik Srbije na konferenciji ,,Radiodays Europe Podcast Day"

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

03. 05. 2019

Predstavnik Srbije na konferenciji ,,Radiodays Europe Podcast Day"

Internet preduzetnik iz Subotice Željko Crnjaković biće naš prvi predstvanika na evropskoj konferenciji o trendovima i inovacijama u podkastingu u Velikoj Britaniji.

Podkast iz Srbije ,,Male pobede” biće predstavljen sledećeg meseca u Londonu, na evropskoj konferenciji o trendovima i inovacijama u podkastingu ,,Radiodays Europe Podcast Day 2019”.  

Tako će 13. juna, prvi put u okviru evropske konferencije posvećene podkastima, biti predstavljen zvučni sadržaj na srpskom jeziku, a našu podkast scenu predstaviće Željko Crnjaković, autor i domaćin podkasta “Male pobede”.  

image2 

Pred više od 500 učesnika Crnjaković će objasniti kako izabrati pravu formu, dužinu i temu za podkast.

-Govoriću o tome kako postići uticaj kreiranjem audio-sadržaja za internet, i to u sredini u kojoj većina ni ne zna da postoje podkasti, što je izazov. Odluku o tome da pokrenem podkast doneo sam iz želje da podelim svoje preduzetničko iskustvo. Tako su nastale “Male pobede” – desetominutni podkasti kojima svakog radnog jutra postavljam pitanja i nudim odgovore kako bi preduzetnicima dan zabavnije počeo – kaže Subotičanin Željko Crnjaković.

Željko Crnjaković je internet preduzetnik, osnivač digitalne agencije ,,Solutium” koja iza sebe ima stotine sati edukativnih videa. Pokretač je onlajn serije ,,Webinarium” kao i podkasta ,,Male pobede”i ,,Backwater Entrepreneur”. Kao preduzetnik i koordinator ,,InfostudHub” u Subotici radi na izgradnji zajednice motivišući ljude da poslu pristupaju sa pozitivnim stavom.

image1

Radiodays Europa Podcast Day je godišnja konferencija o trendovima u podkastingu i biće održana u Lonodnu 13. juna. Na ovogodišnjoj konferenciji okupiće se profesionalci, kreatori audio sadržaja, producenti, autori, voditelji i menadžeri iz Evrope, Australije i Amerike.