Radio dani Evrope od 31. marta do 2. aprila

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

31. 01. 2019

Radio dani Evrope od 31. marta do 2. aprila

Više od 1500 učesnika okupiće se od 31. marta do 2. aprila u Lozani u Švajcarskoj na najvećoj evropskoj konferenciji posvećenoj radiju - Radio dani Evrope

Pod nazivom “Sound matters – future of audio” ovogodišnja konferencija, između ostalog, donosi inovacije u kreiranju radijskog programa, upotrebu veštačke inteligencije, ideje za monetizaciju radijskog programa, nove platforme za plasiranje, kao i najnovije tehnike merenja digitalnog audio sadržaja sa naglaskom na connected cars.

Darren Davis, predsednik iHeart Media Network, najveće svetske grupacije  koja pod svojim okriljem ima 858 radio stanica, podeliće viziju razvoja i modele inovativnih kampanja ključnih za uspešan advertajzing i marketing. 

image2 

 

O trendovima i razvoju glasom aktiviranih sadržaja na Radiodays Europe govoriće Steve Henn iz Gugla i Francesca Shaw iz  kanadskog Lyrebird,dok će o kreiranju zajednice i engagement strategijama govoriti Paula Szuchman iz američkog WNYC Studija.

Radiodays Europe u tri dana donosi 60+ sesija u četiri formata – prezentacije, diskusije, debate, paneli – u kojima učestvuju svetski stručnjaci iz radijske, odnosno audio industrije.

Program konferencije Radiodays Europe možete preuzeti ovde: