Konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović"

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

02. 10. 2018

Konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović"

Raspisan konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović" za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge. Rok za slanje radova 15. oktobar.

Topola - medijski forum raspiso je konkurs za nagradu ,,Dr Marko Mladenović" za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge. 

Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i  motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge.

Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u periodu od 15. jula do 30. septembra ove godine. Isečke, fotokopije tekstova ili CD/DVD sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim na portalima, treba dostaviti mejlom na ifm@hotmail.rs ili poštom, u tri primeraka, na adresu: TOPOLA MEDIJSKI FORUM, Beogradska 26, 34310 Topola, sa naznakom "Za nagradu dr Marko Mladenović". Rok za dostavljanje predloga je 15. oktobar, a predlozi koji se šalju poštom treba da budu poslati najkasnije  do tog datuma.

Žiri će činiti: Aleksandar Avramović, novinar, dr Zoran Jevtović, redovni profesor Filozofskog fakulteta u Nišu (Departman za komunikologiju i novinarstvo) i dr Mirko Miletić, redovni profesor Fakulteta za kulturu i medije u Beogradu.

Tri ravnopravne nagrade (plaketa i novčanana nagrada u iznosu od 10.000,00 dinara) biće dodeljene 2. novembra kada se i održava Topola – medijski forum, a uz podršku Ministarstva kulture i infomisanja.

Nagrada je ustanovljena u čast dr Marka Mladenovića koji je bio prof. Pravnog fakulteta i Fakulteta političkih nauka u Beogradu, bio je direktor Instituta za socijalnu politiku i Instituta za pravne i društvene nauke Pravnog fakulteta i osnivač Defektološkog fakulteta.