RAB Srbija na Radio danima Evrope

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

21. 03. 2018

RAB Srbija na Radio danima Evrope

Radiodays Europe održani su od 18. do 20. marta u Beču. Najveći skup radijskih profesionalaca posetili i predstavnici RAB Srbije i vlasnici radio-stanica.

Radiodays Europe 2018 završeni su juče u Beču najavom da će naredni biti održan u Lozani u Švajcarskoj. 
Na najznačajnijem i najvećem evropskom skupu radijskih profesionalaca, koji je u glavnom gradu Austrije održan od 18. do 20. marta, bilo je ove godine čak 139 predavača.
image1 
Svoje znanje, iskustvo i savete preneli su posetiocima predstavnici najslušanijih radio-stanica: BBC Radio, Kiss FM, RAI Radio, Absolute Radio, Digital Radio UK, Free radio Austria, Radio France, Radio Swedish, Radio Norway, Radio Danmarks, Radio 1 Slovenija, Deutsche Welle, ali i predstavnici Gugla, Formule 1, KFC, univerziteta, kao i frilenseri. 
image2 
Na Radio danima Evrope u Beču bili su i predstavnici RAB Srbije i vlasnici radio-stanica koje su članice RAB-a.
Da podsetimo, RAB Srbija je od prošle godine zvanični partner Radiodays Europe, najveće evopske organizacije koja je osnovana pre osam godina. 
image3 

Radio dani Evrope su mesto susreta za kompletnu radio-industriju i godišnji skup sa oko 1.500 učesnika. I ove godine na jednom mestu bili su menadžeri, vlasnici, urednici, novinari, producenti, predstavnici povezanih uslužnih firmi, izvođači… iz preko 60 zemalja. Već s nestrpljenjem čekamo Radio dane Evrope 2019, ali pre toga čekaju nas i Radio dani RAB Srbija!

image4