Sedmi rođendan RAB Srbija

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj

Pošalji prijatelju

18. 12. 2017

Sedmi rođendan RAB Srbija

Udruženje radio-stanica RAB Srbija proslavilo je proteklog vikenda na Zlatiboru sedam godina postojanja. Još jedna uspešna godina je iza RAB-a, a sedmi rođendan, 15. decembra, ovo medijsko udruženje dočekalo je sa 128 radijskih članica i dve koalicione televizijske mreže.

U hotelu ,,Zlatiborska noć”, domaćin proslave ove godine bio je kolega Ilija Petronijević, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Radija San i TV 5 iz Užica. On je uz slavljeničku tortu i šampanjac RAB-ovcima i nadalje poželeo plodonosni rad i proslavu i sedamdesetsedmog rođendan. 

Predsednica RAB Srbija Maja Rakovic s ponosom je istakla da za sedam godina postojanja  jedinog radijskog udruženja u zemlji nije bilo nesloge, kao i da su se sva esnafska pitanja razmatrala poštujući pravila profesije.  

- U našem udruženju radimo kao jedan i zato mogu da kažem bravo RAB Srbija! Radio kao medij nikada nije bio jači u Srbiji. Mi nismo samo kolege već i veliki prijatelji i to je ono što ovo udruženje baštini - izjavila je Maja Rakovic, koja je ispred RAB Srbija i članica Radne grupe Ministarstva kulture i informisanja za izradu Medijske strategije.

Udruženje RAB Srbija je sedmi rođendan dočekalo sa novim članom Saveta – Draganom Mandićem, account manager u marketinškoj agenciji OMD Media, koji je na toj funkciji zamenio Zoranu Đokić, senior media buyer/planner Direct Media, kojoj je istekao i drugi mandat. Ona je u Savetu RAB-a bila šest godina i to onih najtežih, kada je trebalo krčiti put udruženju te je dala veliki doprinos pozicioniranju radija kod marketinških agencija.

- Dragi RAB-ovci želela bih da se zahvalim što sam proteklih šest godina bila deo vašeg udruženja i što sam upoznala nove prijatelje. Drago mi je što sam imala priliku da od vas naučim više o tome kako funkcioniše radio, ali i o njegovim izazovima. Lično sam se trudila da unapredim i RAB i radio – poručila je Zorana Đokić.

Rođendan je RAB Srbija proslavila sa zaštitnim znakom svake radio-stanice: DOBROM MUZIKOM!  

Galeriju fotografija možete pogledati OVDE.