Naxi palmu 2017 osvojila Nina Badrić

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

13. 06. 2017

Naxi palmu 2017 osvojila Nina Badrić

Pop pevačici Nini Badrić uručena je sinoć u Beogradu prestižna radijska nagrada ,,Naxi palma" za pesmu ,,Dani i godine", koja je po izboru slušalaca Naxi radija proglašena za najbolju pesmu objavljenu u prethodnih godinu dana.

Pesma ,,Dani i godine" nesumnjivo je osvojila najviše simpatija radijske publike, a da je pravi hit potvrdilo se i na svečanoj dodeli ,,Naxi palme" organizovanoj u hotelu Radisson Blu Old Mill Belgrade. Poznata pevačica dočekana je ovacijama, a vrhunac večeri bilo je izvođenje pobedničke pesme uživo.

image1

Nina Badrić je iskazala veliku radost i zahvalnost Naxi radiju i slušaocima povodom ove prestižne radijske nagrade:

- Najviše mi znače nagrade slušalaca, onih koji prate i cene ono što ja radim. To je velika čast, hvala Naxi radiju! U Beograd sam iz Zagreba stigla samo na dodelu Naxi palme, jer je ovo priznanje za mene jako važno. Pesma ,,Dani i godine" je privukla sreću, ona govori o srećnoj ljubavi, o ljubavi koja je jedva dočekana i koja je zatvorila sva razočaranja i tuge za sobom. Pesma će imati neki svoj put u životu ako postane evergrin, za šta mislim da ima velike šanse, a možda će trajati puno duže nego što ću ja trajati, što bi mi bilo veliko zadovoljstvo. – izjavila je ovogodišnja dobitnica ,,Naxi palme”.

image2

Vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija Maja Rakovic podsetila je da nagradu dodeljuju po sedmi put i da joj je posebno drago što slušaoci Naxi radija biraju pesmu koju su najviše voleli u proteklih godinu dana.   

- Srećna sam što postoje ljudi koji stvaraju ovako lepu i kvalitetnu muziku i nadam se da će "Naxi palma" biti dobar vetar u leđa Nini Badrić da u tome istraje i da nam pokloni još mnogo lepih pesama. Posebno sam ponosna na to što ovo priznanje ne služi samo kao ukras u vitrini muzičara, već kao potvrda da će njihova pesma postati evergrin - rekla je Maja Rakovic.

image3

Nakon zvaničnog dela programa, na koktelu za prijatelje i saradnike, prisutne je zabavila nova muzička zvezda Ivana Vladović u pratnji poznate kompozitorke Aleksandre Sare Milutinović na gitari.

Dodeli nagrade "Naxi palma 2017" prisustvovale su i brojne značajne ličnosti iz sveta kulture i muzike, među njima i Sanja Ilić, Ana Stanić, Sara Jovanović, Tijana Pečenčić, Nevena Božović, Petar Peca Popović i drugi.

Naxi palma je prošle godine otišla u ruke Džiboniju za pesmu ,,Onako, od oka“.