,,Reklamondo 2017": Istaknut značaj radijske reklame

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

28. 05. 2017

,,Reklamondo 2017": Istaknut značaj radijske reklame

,,Reklamondo 2017“ je po šesti put održan na Univerzitetu Singidunum. Na poziv organizatora predavanje je održala Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija i predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija.

Šesti ,,Reklamondo 2017“ je 23. maja održan na Univerzitetu Singidunum kada je na jednom mestu okupio ljubitelje marketinga i advertajzinga. Na poziv organizatora predavanje je održala i Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija i predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija.

image3  

Na samom početku predavanja Maja Rakovic je upoznala posetioce kroz istoriju radija, ali i sa time koliko je bilo teško izboriti se da radio opstane kao medij.

Predstavila je radijske reklame kao moćno oružje advertajzinga i marketinga, a posetioci su imali priliku da se sami u to uvere - zatražila je da zatvore oči i odslušaju najbolje radijske džinglove. Pored toga, prisutni su imali priliku da saznaju kako se formatira radijski program i još mnogo toga.


image4

Posetioci su mogli da čuju i Aleksandra Milojevića, strategic planner-a i Vladimira Vukovića, copywriter-a iz agencije McCann Beograd, kao i Anju Radulović, creative director-a agencije Leo Burnett Beograd.

Šestu godinu zaredom studenti imaju praksu na advertajzing portalu Lumiere.rs i zajedno organizuju Reklamondo.  

image1  

                                                                                                    Foto: Univerzitet Singidunum.