Maja Rakovic dodelila Digital Awards 2024

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

27. 09. 2024

Maja Rakovic dodelila Digital Awards 2024

Na svečanoj dodeli ,,Digital Awards 2024" vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija i predsednica RAB SRBIJA Maja Rakovic uručila je nagradu u kategoriji „najbolja radijska kampanja u 2024.”

,,Bilo mi je zadovoljstvo da budem deo dodele nagrada najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT-industrije i digitalnih inovacija na regionalnoj konferenciji DIGITAL AWARDS 2024. Imala sam čast da dodelim nagradu za najbolju radijsku kampanju u 2024. godini i veoma sam ponosna zbog toga" - izjavila je Maja Rakovic.
image1 
Ovu nagradu ispred ,,Limunda" koji je imao najbolju radijsku kampanju u 2024. primila je Dunja Stojković.
image2 
Regionalna konferencija DIGITAL 2024 i dodela nagrada DIGITAL AWARDS održala se juče u velikoj sali Privredne komore Srbije u Beogradu, a pre dodele nagrada najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT-industrije i digitalnih inovacija održane su panel-diskusije.
Teme o kojima se govorilo na pet panel-diskusija odnose se na to kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova, kao i o tome šta će obeležiti naredni period u ovim oblastima.
"10 GODINA POSLE - Tradicionalni panel telekomunikacionih lidera regiona" i "AI ALICE IN AN ANALOGUE BALKANS WONDERLAND - Ko (treba da) se plaši veštačke inteligencije" i ,,The 3 Big Cs: Content, Context & Concepts: Šta (i kako) ćemo gledati u 2025". Ljubitelji influence marketinga imali su panel "Uticaj, kako ga steći i naplatiti: Influenserska scena u eri AI-dominacije" i na kraju panel "Prenos Finala izbora za Pesmu Evrovizije: Cast & Crew Live on Stage".
image3
Ranije juče, na otvaranju konferencije govorili su: Dejan Ristić, ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, Vladimir Radovanović, pomoćnik ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, prof. dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu, Borka Jeremić, šefica kancelarije Populacionog fonda UN (UNFPA) za Srbiju.