Evropski radio dani u Minhenu od 17. do 19. marta 2024.

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

25. 10. 2023

Evropski radio dani u Minhenu od 17. do 19. marta 2024.

Tokom tri dana okupiće se više hiljada učesnika iz oblasti radijske, audio i podkast industrije.

U Minhenu će sredinom marta sledeće godine biti održani trodnevni Radiodays Europe.
Tokom tri dana biće održane prezentacije, diskusije i razmene iskustava kada će se okupiti više hiljada učesnika iz oblasti radijske, audio i podkast industrije.
Prvi dan, rezervisan je za tri tematska samita: jedan je namenjen kreiranju sadržaja sa mladima i za mlade, drugi je namenjen izazovima koje donosi upotreba veštačke  inteligencije i alata baziranih na njoj. Treći samit donosi detalje iz podkast industrije u zamahu.
Drugog dana, u ponedeljak, na centralnu binu vraća se Niall Power sa prezentacijom deset inovativnih radijskih promo kampanja. Po prvi put će o modelima uspeha na grčkom medijskom tržištu govoriti Alexandra Daskalopoulos iz Frontstage Entertainment radijske grupacije koja je broj jedan u Grčkoj.
U utorak, završnog dana konferencije, biće predstavljeni neki od nišnih audio formata koji su dostupni za adaptacije, kao i novi alati u produkciji zvuka.
image1 

 

Sajam opreme i usluga iz oblasti radijske, audio i poveznaih industrija biće realizovan na prostoru minhenskog međunarodnog

Za članove RAB Srbija, do 1.novembra 2023. godine, omogućena je registracija po super early bird cenama uz promo na ovom linku.

Više o programu Radiodays Europe saznajte ovde.