Varagić: Svakodnevno obraćam pažnju na kvalitet zvuka

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

09. 12. 2022

Varagić: Svakodnevno obraćam pažnju na kvalitet zvuka

Svečana dodela priznanja biće 15. decembra, u In hotelu u Beogradu.

Svečana dodela godišnjeg priznanja "Radijski prijatelj godine“ biće upriličena 15. decembra na proslavi rođendana Udruženja radio-stanica RAB Srbija, koje i dodeljuje ovo priznanje.

Ovogodišnja dobitnica je Natalija Varagić, koordinatorka grupe Sektora za elektronske komunikacije RATEL-a.

- Veoma mi znači ova nagrada jer ona govori da je neko prepoznao ono što ja radim i kako radim. Bila sam prijatno iznenađena kada mi je javljeno da sam dobitnik vaše godišnje nagrade. Radio svakodnevno slušam u kolima i kancelariji, a pošto sam ja iz inženjerskog sveta, često obraćam pažnju na kvalitet zvuka i zato se trudim da pomognem svim radio-stanicama, a očigledno je to RAB prepoznao – izjavila je Natalija Varagić i zahvalila na priznanju. 

image1(Natalija Varagić)

U obrazloženju odluke stoji da je Natalija Varagić svojom stručnošću i znanjem pomagala udruženje RAB Srbija u nastojanju da radio-stanice u našoj zemlji unaprede svoj rad.

RAB Srbija će po treći put dodeliti priznanje ,,Radijski prijatelj godine" za nesebičnu podršku radiju kao mediju u tekućoj godini.

Dodela priznanja biće upriličena 15. decembra u In hotelu na Novom Beogradu, a udruženje će tada obeležiti i 13 godina postojanja. Takođe, to će biti prilika i za svečano uručenje nagrada V(RAB)AC za najbolje radijske reklame i džinglove u ovoj godini. Stručni žiri u sastavu Tamara Mikuš (programska direktorka Šlager radija iz Budimpešte), Dušan Alagić (kompozitor, tekstopisac muzički producent i multiinstrumentalista) i Dejan Živanović (account direktor OMD Media) je u julu doneo odluku ko su pobednici ovogodišnjeg konkursa za najbolje reklame i džinglove.