RAB: Sve je spremno za 24. Radio-dane

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

02. 11. 2022

RAB: Sve je spremno za 24. Radio-dane

24. Radio-dani RAB Srbija biće održani od 6. do 8. novembra u hotelu ,,Mona" na Zlatiboru, a u organizaciji Udruženja radio-stanica RAB Srbija.

24. Radio-dani RAB Srbija biće održani od 6. do 8. novembra u hotelu ,,Mona" na Zlatiboru, a u organizaciji Udruženja radio-stanica RAB Srbija.

Brojne goste i predavače iz zemlje i inostranstva, kao i učesnike i članice RAB-a pozdraviće na svečanom otvaranju predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.

Prvi panel koji će biti organizovan na Jesenjim Radio-danima nosiće naziv ,,Neka generacija Z pojača radio”.

Panelisti će biti: Bobana Živanović (stručnjak za odnose s javnošću), Marko Spalević (NAXI radio), Tijana Stevanović (Direct Media), predstavnik IPSOS Strategic Marketing, a moderator je Nevena Azinović (NAXI radio).

Naše poznate novinarke Meri Bilić (Politika) i Jadranka Janković-Nešić (Radio Beograd 202) će održati predavanje ,,Intervju, zadatak i izazov”.

Nataša Raketić, koja je urednica Informativnog programa Radio Beogarada će govoriti o hibridnom radiju ,,Nova era radio stvaralaštva”.

Važan panel za sve članice RAB-a nosi naziv ,,Lokalne radio stanice - opstanak i budućnost” . Učesnici će biti: Nača Norbert (Radio 88 iz Segedina), Nikola Kovačević (NAXI radio, Beograd), Mario Radojković (RAB Srbija, Banker radio, Niš), Milan Urošević (RSG radio, Kragujevac) i Milan Medenica (Lux radio, Smederevo), a moderator će biti Ferenc Berček (RAB Srbija).

image1

Goranka Jednak Maksimović koja dolazi iz organizacije ,,Radiodays Europa" održaće radionicu “Reci mi to drugačije”.

Na Jesenjim Radio-danima biće organizovan i panel ,,Domaća muzika danas – Izazovi našeg muzičkog stvaralaštva”. Moderator će biti Marko Spalević (NAXI radio), a panelisti: Aleksandar Gajović (novinar i pisac), Petar Janjatović (novinar i pisac), Dragan Gaga Popović (novinar i pisac), Vida Samardžić (PKS), Ana Stanić (kantautorka).

Kako je bilo u radnoj poseti Americi, ispričaće gošća iz Mađarske - Tamara Mikuš, koja je programska direktorka Šlager radija iz Budimpešte.

Obe večeri goste i učesnike će zabavljati Boemi iz Zaječara. Prvo veče će specijalni gosti biti grupa Zana, a drugo veče pevač Filip Žmaher.