UEPS dodelio priznanja za 2021. godinu

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

13. 06. 2022

UEPS dodelio priznanja za 2021. godinu

UEPS okupio najbolje i dodelio priznanja

U sali Dorćol Platza pod geslom ,,Gledamo širu sliku” uručene su 7. juna nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama za 2021. godinu, a u organizaciji Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS).

UEPS-ov Grand Prix za 2021. godinu dobio je projekat ,,Jednakost dolazi iz kuće”, agencije ,,Communis", rađen za Plazmu za klijenta Koncern Bambi A. D

Zasluženo, sa najviše priznanja i najviše osvojenih poena, Marketinška agencija godine je ,,Leo Burnett” Beograd, a oglašivač godine, po četvrti put je A1 Srbija (VIP Mobile).

image1(foto: UEPS)

Svečanoj dodeli prethodio je panel na temu ,,Uticaj krize na poslovanje u kreativnoj industriji” u kom su učestvoavali Lea Stanković, moderator, Executive Director u agenciji Communis, dr Tamara Vlastelica, vanredni profesor na Katedri za marketing, menadžment i odnose s javnošću na Fakultetu organizacionih nauka, Zoran Golub, director marketinga Grand kafe, Svetlana Bunčić, direktorka odeljenja identiteta i komunikacija i članica menadžment tima UniCredit Banke, dr Nataša Krstić sa Fakulteta za medije i komunikaciju i Jovan Vujović, Group Account Manager iz agencije Direct Media.

image2(foto:UEPS)

Na panelu su pokrenute važne teme i podeljena dragocena iskustva sa kojima se industrija suočila u godinama krize, osvetljena iz ugla agencija, oglašivača ali i akademske zajednice. Svaka od teza iz ove diskusije može biti tema nekog budućeg zasebnog panela kroz koji će se tražiti optimalni modeli poslovanja u krizi koja prerasta u trajno ili bar dugoročno stanje – zaključak je učesnika panela, navode organizatori u saopštenju.