Beogradsko proleće: Nagrada Naxi radija za Tonija Cetinskog

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

30. 04. 2022

Beogradsko proleće: Nagrada Naxi radija za Tonija Cetinskog

Nagrada Naxi radija za najbolju pesmu festivala na Beogradskom proleću 2022. godine otišla je u ruke Tonija Cetinskog, koji je izveo pesmu "Čuvam ljubav".

Nagrada Naxi radija za najbolju pesmu festivala na Beogradskom proleću 2022. godine otišla je u ruke Tonija Cetinskog, koji je izveo pesmu "Čuvam ljubav". Ovo prestižno priznanje, koje na najbolji način oslikava ukus radijske publike, uručeno je uvek omiljenom pop pevaču u live TV prenosu festivala na prvom programu Radio - televizije Srbije.

 

Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, istakla je da je ponosna na to što je obnovljeno Beogradsko proleće, na kome je izvedeno osamnaest novih pesama, zasijalo u punom sjaju.

- Ponosna sam na to što smo kao Naxi radio učestvovali u obnavljanju festivala koji je jako značajan i na kome je nastajala naša pop scena. Čestitam svim učesnicima na sjajnim pesmama i odličnim izvođenjima. Urednički kolegijum na čijem sam čelu jednoglasno je odlučio da će Naxi nagrada za najbolju pesmu festivala otići u ruke Tonija Cetinskog, za pesmu "Čuvam ljubav" - izjavila je Maja Rakovic.

 

Tokom festivalske večeri nastupili su Toni Cetinski, Maya Sar, Lukijan Ivanović, Željko Vasić, Bojana Stamenov i Marko Tolja, Boris Režak, Kristijan Rahimovski, Bojan Marović, Lukijan Ivanović, Filip Žmaher, Jasna Gospić, Mirza Selimović i mnogi drugi.

Pesme koje su izazvale najveću pažnju i dobile najbolje ocene publike i žirija biće deo programa Naxi radija tokom narednih meseci.

Radujemo se predstojećim izdanjima festivala "Beogradsko proleće" i novim pesmama koje nam donosi naši najbolji pevači - dodaje Maja Rakovic.