Pokrajina raspisala medijske konkurse za 2022. godinu

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

20. 01. 2022

Pokrajina raspisala medijske konkurse za 2022. godinu

Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama raspisao je danas tri medijska konkursa, za koje je opredeljeno 70 miliona dinara. Rok je 18. februar.

Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama raspisao je danas tri medijska konkursa, a opredeljeno je 70 miliona dinara.

U oblasti javnog informisanja otvoren je konkurs za sufinansiranje projekata osetljivih grupa u 2022. godini, u iznosu od 10 miliona  miliona dinara. Konkurs je namenjen medijima koji objavljuju informacije na znakovnom jeziku, Brajevom pismu ili na drugi način koji omogućava da se nesmetano ostvaruje pravo u javnom informisanju.

image1

Drugi konkurs iz oblasti javnog informisanja namenjen je za unapređenje profesionalnih standarda, u iznosu od pet miliona dinara.

Treći konkurs je takozvani ,,veliki konkurs" koji je rspisan danas i reč je o konkursu za proizvodnju medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja za 2022. godinu. Ukupno je za ovaj konkurs namenjeno 55 miliona dinara.

Konkursi su otvoreni do 18. februara.Ono što je za pohvalu jeste to da je budžet u odnosu na prošlu godinu ukupno uvećan za 10 miliona dinara.

Detaljne informacije o raspisanim konkursima nalaze se na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama na linku: www.kultura.vojvodina.gov.rs u meniju konkursi.

 

 

 

(Foto - Sajt Pokrajinske Vlade)