,,Radijski prijatelj godine" Jakobović i Cukova

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

09. 12. 2021

,,Radijski prijatelj godine" Jakobović i Cukova

Priznanje ,,Radijski prijatelj godine 2021" Tomislavu Jakoboviću i Tanji Cuk.

Članovi  Skupštine RAB Srbija odlučili su da ovogodišnje priznanje ,,Radijski prijatelj godine" bude dodeljeno medijskom stručnjaku Tomsilavu Jakobovići (konsultant Brand Media Consulting) i direktorki RTV Pančevo Tanji Cuk.

Udruženje radio-stanica RAB Srbija ovo priznanje dodeljuje po drugi put. U obrazloženju se navodi da je Tomislav Jakobović od prvog dana postojanja RAB-a bio uvek uz članice. Reč je o velikom medijskom stručnjaku kojeg krasi želja da pomogne svim radio-stanicama u unapređenju svojih programa. Za njegova predavanja ne prestaje interesovanje, te je tako postao najomiljeniji radijski čovek a koji se uvek odazivao pozivima RAB Srbija.

image1 (Tomislav Jakobović)

Ovo priznanje otići će i u ruke direktorke RTV Pančevo Tanje Cuk. Ona je kao direktorka RTV Pančevo pružala nesebičnu podršku RAB-u kroz promociju svih aktivnosti udruženja, a kolege kamermani su redovno snimali sva predavanja na Radio-danima, što je od izuzetnog značaja za sve članice, a posebno za kolege koje nisu bile u prilici da prisustvuju.

image2(Tanja Cuk)

Dodela priznanja će biti upriličena ovog meseca na obeležavanju rođendana organizacije.