Maja Rakovic na listi Najmoćnijih u medijima

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

21. 12. 2020

Maja Rakovic na listi Najmoćnijih u medijima

U ponedeljak, 21. decembra u okviru tradicionalne serije Blica predstavljeno je 100 najmoćnijih ljudi u srpskim medijima. Na ovoj važnoj listi našla se i Maja Rakovic, predsednica RAB SRBIJA i vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija.

"Velika konkurencija, ofanziva novih tehnologija, rovito političko i ekonomsko okruženje i sve difuznija i zahtevnija publika glavne su odrednice medijskog prostora u Srbiji u kome će opstati samo oni koji shvate u kakvom okruženju rade i koji su u stanju da odgovore svim tim izazovima", na ovaj način Blic je najavio listu koja je na jednom mestu istakla najznačajnije ljude u svetu medija na našim prostorima.

Maja Rakovic, vlasnica Naxi radija i predsednica reprezentativnog radijskog udruženja radio stanica RAB Srbija, rekla je da je ovo velika pobeda za radio kao medij:

- Čast mi je što sam deo Blicove liste "Najmoćnijih u medijima". Ovo je velika pobeda za radio kao medij i priznanje za moj dugogodišnji rad. Hvala kolegama iz redakcije Blica, sa kojima od samog osnivanja negujemo izuzetno dobru saradnju.

Blic tradicionalno godinu završava objavljivanjem liste najmoćnijih u svim sferama društva. Ovogodišnju seriju započeli su listom 100 najmoćnijih žena u Srbiji, a zatim su predstavili 50 najmoćnijih u srpskom sportu i šou-biznisu, 50 najmoćnijih stranaca u Srbiji, kao i 100 najmoćnijih Srba u svetu.

Više o svim listama možete saznati OVDE