RAB Srbija ponosni partner Radiodays Europe

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj

Pošalji prijatelju

09. 11. 2017

RAB Srbija ponosni partner Radiodays Europe

Udruženje radio-stanica RAB Srbija postalo je zvanični partner Radiodays Europe, najveće evropske radijske organizacije, osnovane 2010. godine.

Radio dani Evrope su mesto susreta za kompletnu radio-industriju. Reč je o najvažnijem godišnjem skupu radijskih profesionalaca sa 1.500 učesnika iz preko 60 zemalja.

Goranka Jednak Maksimović iz Radiodays Europe podseća da ta organizacija svake godine na konferenciji okupi učesnike i predavače iz celog sveta.

"Tendencija je da se govori o radiju kao mediju, ali se akcenat stavlja i na audio. Lično se radujem što je RAB Srbija, kao jedina takva organizacija u zemlji, postala zvaničan partner evropske organizacije", izjavila je Goranka Jednak Maksimović.

Radio dani RAB Srbija su ove nedelje završeni na Paliću, a jedino srpsko Udruženje radio-stanica RAB Srbija organizovalo ih je po četrnaesti put.

"Moram da naglasim da je ovo oduvek bio moj san. Naš RAB je u društvu najvećih – poštovan, cenjen, priznat u svetu. Čestitam svim članovima RAB Srbija na ovom velikom priznanju koje nam je stiglo od Radiodays Europe", izjavila je Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija.

RAB Srbija se tako proširila i na čitav kontinent, a kolege - članovi RAB Srbija umrežili sa kolegama iz celog sveta s ciljem da do srpskog slušaoca stigne što bolji program.

Ovu priču o evropskim Radio danima završavamo najavom da će oni biti održani od 18. do 20. marta 2018. u Beču.

https://www.radiodayseurope.com/news/rab-srbija-announced-official-partner-radiodays-europe